30 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 60-an SM  50-an SM  40-an SM - 30-an SM - 20-an SM  10-an SM  0-an SM 
Taun: 33 SM 32 SM 31 SM - 30 SM - 29 SM 28 SM 27 SM
30 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 30 SM
Ab urbe condita 724
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2607/2667
(庚寅年)
— nepi ka —
2608/2668
(辛卯年)
Kalénder Étiopia -37 – -36
Kalénder Yahudi 3731 – 3732
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 26 – 27
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3072 – 3073
Kalénder Iran 651 BP – 650 BP
Kalénder Islam 671 SH – 670 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 631
(皇紀631年)
- Jaman Jōmon 9971
Kalénder panonpoé Thai 514
t·s·é

30 SM nyaéta taun ka-30 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png