29 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 50-an SM  40-an SM  30-an SM - 20-an SM - 10-an SM  0-an SM  0-an 

Taun: 32 SM 31 SM 30 SM - 29 SM - 28 SM 27 SM 26 SM
29 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 29 SM
Ab urbe condita 725
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2608/2668
(辛卯年)
— nepi ka —
2609/2669
(壬辰年)
Kalénder Étiopia -36 – -35
Kalénder Yahudi 3732 – 3733
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 27 – 28
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3073 – 3074
Kalénder Iran 650 BP – 649 BP
Kalénder Islam 670 SH – 669 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 632
(皇紀632年)
- Jaman Jōmon 9972
Kalénder panonpoé Thai 515
t·s·é

29 SM nyaéta taun ka-29 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png