28 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 50-an SM  40-an SM  30-an SM - 20-an SM - 10-an SM  0-an SM  0-an 

Taun: 31 SM 30 SM 29 SM - 28 SM - 27 SM 26 SM 25 SM
28 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 28 SM
Ab urbe condita 726
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2609/2669
(壬辰年)
— nepi ka —
2610/2670
(癸巳年)
Kalénder Étiopia -35 – -34
Kalénder Yahudi 3733 – 3734
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 28 – 29
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3074 – 3075
Kalénder Iran 649 BP – 648 BP
Kalénder Islam 669 SH – 668 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 633
(皇紀633年)
- Jaman Jōmon 9973
Kalénder panonpoé Thai 516
t·s·é

28 SM nyaéta taun ka-28 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png