30-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM - Abad ka-1 M
Dékade: 60-an SM 50-an SM 40-an SM - 30-an SM - 20-an SM 10-an SM 0-an SM|
Taun: 39 SM 38 SM 37 SM 36 SM 35 SM
34 SM 33 SM 32 SM 31 SM 30 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

30-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 39 SM nepi ka taun 30 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png