Taun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Taun nyaéta hiji unit wanci keur ngitung tarékh. Di dunya ada dua satuan taun:

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png


Nulis.jpg