Taun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Taun (basa Hormat: Warsih) nyaéta hiji unit wanci keur ngitung tarékh. Di dunya ada dua satuan taun:

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Emoji u1f4c5.svg


Emoji u1f604.svg