Taun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Taun nyaéta hiji unit wanci keur ngitung tarékh. Di dunya ada dua satuan taun:

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png


Nulis.jpg