39 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 60-an SM  50-an SM  40-an SM - 30-an SM - 20-an SM  10-an SM  0-an SM 

Taun: 42 SM 41 SM 40 SM - 39 SM - 38 SM 37 SM 36 SM
39 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 39 SM
Ab urbe condita 715
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2598/2658
(辛巳年)
— nepi ka —
2599/2659
(壬午年)
Kalénder Étiopia -46 – -45
Kalénder Yahudi 3722 – 3723
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 17 – 18
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3063 – 3064
Kalénder Iran 660 BP – 659 BP
Kalénder Islam 681 SH – 680 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 622
(皇紀622年)
- Jaman Jōmon 9962
Kalénder panonpoé Thai 505
t·s·é

39 SM nyaéta taun ka-39 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png