34 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 60-an SM  50-an SM  40-an SM - 30-an SM - 20-an SM  10-an SM  0-an SM 
Taun: 37 SM 36 SM 35 SM - 34 SM - 33 SM 32 SM 31 SM
34 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 34 SM
Ab urbe condita 720
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2603/2663
(丙戌年)
— nepi ka —
2604/2664
(丁亥年)
Kalénder Étiopia -41 – -40
Kalénder Yahudi 3727 – 3728
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 22 – 23
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3068 – 3069
Kalénder Iran 655 BP – 654 BP
Kalénder Islam 675 SH – 674 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 627
(皇紀627年)
- Jaman Jōmon 9967
Kalénder panonpoé Thai 510
t·s·é

34 SM nyaéta taun ka-34 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png