Mahathir Mohamad

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Mahathir Mohamad
Mahathir Mohamad, 2019
Katerangan lian
Gumelar Mahathir bin Mohamad
10 Juli 1925 (1925-07-10) (yuswa 97)
Flag of the Federated Malay States (1895–1946).svg Alor Setar, Negeri-negeri Melayu Tidak Bersekutu (ayeuna Malaysia)
Pameget/istri Siti Hasmah
Murangkalih 7 (Marina, Mokhzani, jeung Mukhriz)
Alma mater National University of Singapore
Tanda tangan
Ramatloka Website resmi
Mahathir Mohamad di Parlemen Malaysia

Tun Dr. Mahathir bin Mohamad, SMN, DK; (gumelar 10 Juli 1925; umur 97 taun)[1] nyaéta politikus Malaysia anu ngagaduhan salaku Perdana Menteri Malaysia ka-4 sareng ka-7 saatos pamilihan umum 2018.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Oxygen480-apps-system-users.svg