Mahathir Mohamad

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mahathir bin Mohamad
محضیر بن محمد
Mahathir, 2019
Katerangan lian
Gumelar Mahathir bin Mohamad
10 Juli 1925 (1925-07-10) (yuswa 96)
Flag of the Federated Malay States (1895 - 1946).svg Alor Setar, Negeri-negeri Melayu Tidak Bersekutu (ayeuna Malaysia)
Pameget/istri Siti Hasmah
Murangkalih 7 (Marina, Mokhzani, jeung Mukhriz)
Alma mater National University of Singapore
Tanda tangan
Ramatloka Website resmi
Mahathir Mohamad di Parlemen Malaysia

Mahathir bin Mohamad, SMN DK (Jawi:محضير بن محمد; gumelar 10 Juli 1925; umur 96 taun)[1] nyaéta politikus Malaysia anu ngagaduhan salaku Perdana Menteri Malaysia ka-4 sareng ka-7 saatos pamilihan umum 2018.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Oxygen480-apps-system-users.svg