Abdullah ti Saudi Arabia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Raja Abdullah bin Abdul Aziz As-Saud
عبد الله بن عبد العزيز آل سعود
الملك عبد الله
Panjaga Dua Masjid Suci
Abdullah of Saudi Arabia.jpg
Raja Saudi Arabia
Ngajabat 1 Agustus 2005 – Kiwari
Bayaa 2 Agustus 2005
Dipayunan ku Fahd
Komandan ka-6 Panjaga Kaamanan Nasional Saudi Arabia
Keur Ngajabat 26 Januari 1963 – 16 Nopémber 2010
Dipayunan ku Saad bin Saud bin Abdul Aziz As-Saud
Diteraskeun ku Mutaib bin Abdullah
Nami lengkap
Abdullah bin Abdul Aziz bin Abdurrahman bin Faisal bin Turki bin Abdullah bin Muhammad bin Saud
Wangsa Wangsa Saud
Rama Abdul Aziz bin Saud
Ibu Fahda binti Asi Asy-Syuraim[1]
Gumelar 1 Agustus 1924 (1924-08-01) (yuswa 93)
Riyadh, Kasultanan Najd

Abdullah bin Abdul Aziz As-Saud, Panjaga Dua Masjid Suci, (Basa Arab: عبد الله بن عبد العزيز آل سعود‘Abd ullāh ibn ‘Abd al-‘Azīz Āl Su‘ūd) (gumelar di Riyadh, Kasultanan Najd, 1 Agustus 1924; umur 93 taun)[2][3][4] nyaéta Raja Saudi Arabia kiwari.[rujukan?] Anjeunna ngawitan mangku kalungguhanna dina 1 Agustus 2005 sanggeus maotna sadulur kawalonna, Raja Fahd.[rujukan?]

Catetan jeung rujukan[édit | édit sumber]

  1. "King Abdullah: A Who2 Profile". Who2.com. 1 August 2005. Diakses tanggal 23 October 2011. 
  2. "King Abdullah bin Abdulaziz". Saudiembassy.net. Diakses tanggal 2012-06-18. 
  3. "King of the Kingdom of Saudi Arabia". Saudi Arabia: Ministry of Higher Education of Saudi Arabia. 2010-08-04. Diakses tanggal 2012-06-28. 
  4. "Kingdom Kings". Saudi Arabia: Ministry of Commerce and Industry - Kingdom of Saudi Arabia. Diakses tanggal 2012-06-28. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Abdullah ti Saudi Arabia
Born: 1924
Gelar jabatan
Saméméhna
Fahd
Raja Saudi Arabia
2005 – kiwari
'Ngajabat

Citakan:SaudiKings

Citakan:Current G20 Leaders Citakan:Current OPEC leaders Citakan:Arab-Israeli Conflict


Replace this image male.svg