13 Pébruari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28  

13 Pébruari nyaéta poé ka-44 dina sataun (ka-309 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 57 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

https://en.wikipedia.org/wiki/February_13

Nuvola apps clock.png