29 Pébruari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28  

29 Pébruari nyaéta poé ka-60 dina taun Kabisat, poé ieu panambah dina bulan Pébruari.

Tanggal ieu ngan aya dina taun-taun nu angkana bisa dibagi angka 4 (Opat) saperti 1972, 1976, atawa 1980, kacuali dina taun-taun abad atawa taun nu ahirna dua angka kosong saperti 1984, 1988, jeung 1992.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

  • 2032 - Khaled, musisi Aljazair

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png