6 Pébruari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28  

6 Pébruari nyaéta poé ka-37 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 328 poé (329 dina taun kabisat).

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

  • 1993 – Arthur Ashe, atlét ténes Amérika (l. 1943)
  • 1993 – Mohammad Natsir, Pahlawan Nasional Indonésia (l. 1943)
  • 2015 – Djudjuk, palawak Indonésia (Srimulat) (l. 1947)
  • 2020 – J.B. Sumarlin, manten menteri paduitan Indonésia (l.1932)

Poé peré /poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

https://en.wikipedia.org/wiki/February_6

Nuvola apps clock.png