Éropa Wétan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wewengkon-wewengkon nu dipaké pikeun tujuan prosés statistik ku Bagian Statistik Pasarikatan Bangsa-Bangsa (Éropa Wétan dibeureuman) : ██ Éropa Kalér ██ Éropa Kulon ██ Éropa Wétan ██ Éropa Kidul
CIA World Factbook ██ Éropa Wétan ██ Éropa Tenggara ██ Trans-buana

Éropa Wétan nyaéta bagian wétan ti Éropa. Hiji définisi nerangkeun Éropa Wétan salaku hiji éntitas budaya (jeung ékono-kultural): wewengkon nu aya di Éropa kalawan ciri-ciri utami ngawengku Bizantium, Ortodoks, sarta pangaruh Ottoman nu leutik jeung kawatesan.[1][2]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Catetan[édit | édit sumber]

Bacaan salajengna[édit | édit sumber]

  • Susan Gal and Gail Kligman, The Politics of Gender After Socialism, Princeton: Princeton University Press, 2000.
  • Kristen Ghodsee, Muslim Lives in éastern Europe: Gender, Ethnicity and the Transformation of Islam in Postsocialist Bulgaria. Princeton: Princeton University Press, 2009
  • Katherine Verdery, What Was Socialism and What Comes Next? Princeton: Princeton University Press, 1996
  • Myant, Martin; Drahokoupil, Jan (2010), Transition Economies: Political Economy in Russia, Eastern Europe, and Central Asia, Wiley-Blackwell, ISBN 978-0-470-59619-7 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca

Citakan:Europe topics (small)


Gnome-globe.svg