Éropa Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Éropa tengah
Éropa tengah

Éropa Tengah nyaéta nagara-nagara nu perenahna kawengku ku Éropa Wétan jeung Éropa Kulon.[1] Negara-negara nu aya dina wewengkon Érop tengah:

Tinggali ogé[édit | édit sumber]

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. "EAST CENTRAL EUROPE". Central European University. 2016-01-01. Diakses tanggal 2018-10-14. 
  2. "Explore hidden europe". Central European University. 2016-01-01. Diakses tanggal 2018-10-14. 

Daftar pustaka[édit | édit sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap
  • Jacques Rupnik, "In Search of Central Europe: Ten Years Later", in Gardner, Hall, with Schaeffer, Elinore & Kobtzeff, Oleg, (ed.), Central and South-central Europe in Transition, Westport, Connecticut: Praeger, 2000 (translated form French by Oleg Kobtzeff)
  • Article 'Mapping Central Europe' in hidden europe, 5, pp. 14–15 (November 2005)
  • A journal in three languages (English, German, French) déaling with the region: http://www.ece.ceu.hu


Gnome-globe.svg