Afrika Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
██ Afrika Kulon (sub-région PBB) ██ Magribi.

Afrika Kulon nyaéta wewengkon pangkulonna ti buana Afrika.

Tingali ogé[édit | édit sumber]


Emoji u1f30e.svg