Afrika Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
██ Afrika Kulon (sub-région PBB) ██ Magribi.

Afrika Kulon nyaéta wewengkon pangkulonna ti buana Afrika.

Tingali ogé[édit | édit sumber]


Gnome-globe.svg