The Beatles

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Fabs.JPG

The Béatles nyaéta hiji grup musik ti Inggris. Anggota-anggotana John Lennon, Paul McCartney, George Harrison jeung Ringo Starr.

Dibentuk di Liverpool maret 1960. Grup musik ieu ka asup kana rupi musik rock

Nulis.jpg



Nulis.jpg