John Lennon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
John Lennon

John Winston Ono Lennon (9 Oktober 19408 Désémber 1980) nyaéta penyanyi ti Inggris anu kasohor anggota The Beatles.


Nulis.jpg