John Lennon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
John Lennon

John Winston Ono Lennon (9 Oktober 19408 Désémber 1980) nyaéta penyanyi ti Inggris anu kasohor anggota The Beatles.


Nulis.jpg