8 Januari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citakan:JanuaryCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

8 Januari nyaéta poé ka-8 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

1942 - Junichiro Koizumi‎, Manten Perdana Mentri Jepang.

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png