1 Januari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Januari nyaéta poé ka-1 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 364 poé (365 dina taun kabisat). Poé ieu nelah minangka Poé Taun Anyar ku sabab jadi tanda dimimitianna hiji taun.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré /poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Taun Anyar

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png