630

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 600-an 610-an 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an
Taun: 627 628 629 - 630 - 631 632 633

Taun ka-630 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png