29 Januari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

x29 Januari

Citakan:JanuaryCalendar2015
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

29 Januari nyaéta poé ka-29 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png