11 Januari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Tempo oge: Kalénder kajadian

11 Januari nyaéta poé ka-11 dina kalénder Gregorian, sésana 354 poé (355 dina taun kabisat).

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 2003 – Gupernur Illinois George Ryan ngurangan hukuman mati pikeun 167 tahanan dumasar kana skandal Jon Burge, nu geus nyiksa para kasangka kriminal sangkan ngaku.
  • 2013 – Saurang soldadu Perancis jeung 17 militan naremasing pati dina hiji usaha gagal pikeun ngabébaskeun sandera Perancis di Bulo Marer, Somalia.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png