11 Januari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

11 Januari nyaéta poé ka-11 dina kalénder Gregorian, sésana 354 poé (355 dina taun kabisat).

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 2003 – Gupernur Illinois George Ryan ngurangan hukuman mati pikeun 167 tahanan dumasar kana skandal Jon Burge, nu geus nyiksa para kasangka kriminal sangkan ngaku.
  • 2013 – Saurang soldadu Perancis jeung 17 militan naremasing pati dina hiji usaha gagal pikeun ngabébaskeun sandera Perancis di Bulo Marer, Somalia.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Emoji u1f4c5.svg