New South Wales

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
New South Wales

New South Wales nyaéta salah sahiji nagara bagian di Australia. Ieu nagara bagian kaasup nu pangkolotna, diadegkeun dina taun1788. Puseur dayeuh nagara bagian ieu téh Sydney. Nagara bagian ieu ogé mangrupa nagara bagian anu pangeusina panglobana. Dina Maret 2006, nu nyicinganana aya 6.817.100 jiwa.

Tilu dayeuh pangbadagna di New South Wales nyaéta Sydney, Newcastle sarta Wollongong.

Tingali Oge[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]