23 Désémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

23 Désémber nyaéta poé ka-357 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png