6 Désémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

6 Désémber nyaéta poé ka-340 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png