17 Désémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

17 Désémber nyaéta poé ka-351 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png