The Simpsons

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


The Simpsons Logo.svg

The Simpsons anu 1989 ti Futurama di Matt Groening nu The Simpsons Movie ku The Tracey Ullman Show.


Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub