25 Juni

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

25 Juni nyaéta poé ka-176 dina sataun (ka-177 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 189 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1678 - Elena Cornaro Piscopia ti Vénesia dileler ku gelar doktor di widang pilsapat, minangka awewe munggaran nu meunangkeun gelar doktor universitas, atawa PhD.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé (Panyakit) Buléeun Dunia

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png