Michael Jackson

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Michael Jackson in Vegas cropped-2.jpg

Michael Joe Jackson (29 Agustus, 1958) nyaéta saurang penyanyi pop.