Michael Jackson

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Jackson

Michael Joe Jackson (29 Agustus, 1958) nyaéta saurang penyanyi pop.