24 Juni

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

24 Juni nyaéta poé ka-175 dina sataun (ka-176 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 190 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1497 - John Cabot ngaklaim Kanada Wétan pikeun Inggris (marukanna manéhna manggihan Asia di lebah Nova Scotia).
  • 1812 - Pasukan Napoleon Bonaparte meuntas Leuwi Neman, nyerang Rusia.
  • 1916 - Mary Pickford jadi béntang pilem wanoja munggaran nu meunangkeun kontrak sajuta dolar.

Nu babar[édit | édit sumber]

1895Jack Dempsey, tukang tinju Amérika (td. 1983)

1987Lionel Messi, pamaén bola Argéntina
1980Minka Kelly, artis Amérika

Nu pupus[édit | édit sumber]

1908Grover Cleveland, présidén AS ka-22 jeung ka-24 (l. 1837)

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png