19 Juni

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

19 Juni nyaéta poé ka-170 dina sataun (ka-171 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 195 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

1623Blaise Pascal, matématikawan, fisikawan Perancis (td. 1662)

1945Aung San Suu Kyi, pulitisi Burma

1947Salman Rushdie, pangarang Inggris

1951Ayman al-Zawahiri, pamingpin Al-Qaeda ti Mesir

1962Paula Abdul, tukang ngawih Amérika

1964Boris Johnson, PM Inggris

1966Ahmad Heryawan, gupernur Jawa Kulon ka-14

1978Zoe Saldana, artis Amérika

1982Chris Vermuelen, tukang balap motor Australia

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png