Lompat ke isi

20 Juli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

20 Juli nyaéta poé ka-201 dina sataun (ka-202 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 164 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1304 - Perang Kamerdékaan Skotlandia: Rugrugna Kastil Stirling - Raja Edward I ti Inggris ngarebut bénténg pamungkas pamoha dina perang éta.
  • 1881 - Tua Suku Indian Sioux Sitting Bull, nyerah ka pasukan féderal.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]