Lotte World

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Lotte World
Khitai7.jpg
Ngaran Koréa
Hangul 롯데월드

Lotte World nyaéta komplek rekréasi di Seoul, Korea Kidul. Ngandung taman jejer jero rohangan, taman hiburan di saluareun rohangan, pulo nu dihubungkeun ku monorél, mall balanja, hotél, musieum kuno, fasilitas olah raga jeung bioskop dina hiji aréa. Taman jero rohangan Lotte World mangrupa taman hiburan jero rohangan panggedéna di dunya, sarta rengking katujuh nu didatangan ku jalma dumasar kana sensus 2002.[1] Dibuka 12 Juli, 1989, Lotte World narima nu datang 5 yuta urang unggal taunna. Di deukeuteunnana perenah situ Séok-Chon.

Lotte World mangrupa salah sahiji tina sababaraha tempat nu dipaké dina drama Koréa Stairway to Heaven.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg