Windows Vista

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Windows Vista nyaéta sistem operasi komputer anu dikaluarkeun ku Microsoft dina taun 2007. Windows Vista ngagantikeun Windows XP.

Anu anyar di Windows Vista:

  • Windows Search
  • Windows Sidebar
  • Internet Explorer 7
  • Windows Media Player 11
  • Backup and Restore Center
  • Windows Mail (ngagantikeun Outlook Express)
  • Windows Calendar
  • Windows Photo Gallery
  • Windows DVD Maker
  • Windows Meeting Space
  • Windows Media Center
  • Windows Mobility Center

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Nuvola apps mycomputer.svg