Ayu Ting Ting

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Ayu Tempek basah
Gambar:Tempek basah.jpg
Gumelar Ayu Rosmalina
20 Juni 1992 (1992-06-20) (yuswa 25)
Depok, Jawa Kulon, Indonésia
Kabangsaan Indonésia
Étnis Sunda
Atikan S-1
Alma mater Universitas Guna Dharma
Taun aktip 2007 – present
Kawanoh salaku/lantaran Modél, panyanyi
Gaya Dangdut
Luhurna 1.6 m (5 ft 3 in)
Beurat 45 kilograms (99 lb)
Agama Islam
Murangkalih Bilqis Khumairah Razak

Ayu Rosmalina dipikawanoh minangka Ayu Ting Ting (gumelar di Dépok, Jawa Kulon, 20 Juni 1992; umur 25 taun)[1] nyaéta saurang modél, panumbu catur sarta panyanyi dangdut ti Indonésia anu mimiti kasohor ku laguna nyaéta Alamat Palsu.[2] Ayu mangrupa mahasiswi Universitas Guna Dharma Dépok angkatan 2010, anu nyokot jurusan manajemén.[rujukan?] Mimitina mah Ayu teu resep kana musik dangdut da resepna mah nyaéta kana musik Kpop.[rujukan?] Panyanyi ieu karesepna téh boyband jeung girlband ti Koréa sedengkeun ti Indonésia mah resepna ka Déwi Perssik.[rujukan?]

Karir[édit | édit sumber]

Mimitina, Ayu ngagugulung dunya modéling ti umur 4 taun.[rujukan?] Lian dunya modél, Ayu ogé sok milu lomba nyanyi.[rujukan?] Bakat nyanyi ieu, turun ti indungna anu saurang panyanyi ogé.[rujukan?] Ayu geus ngaluarkeun album ti kelas 3 SMP, jeung lagu Alamat Palsu dikaluarkeun dina taun 2007. [rujukan?] Alatan kakeyengna pikeun meromosikeun lagu ieu, dina taun 2011 antukna lagu Alamat Palsu sumebar.[rujukan?] Teu ngan saukur modél jeung panyanyi wungkul, Ayu ogé nyaéta saurang panumbu catur dina acara Hot Music MNC TV (2011).[rujukan?]

Diskografi[édit | édit sumber]

Presenter[édit | édit sumber]

Préstasi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Wowkeren. Profil Ayu Ting Ting. Diakses 04 Méi 2015.
  2. Kapanlagi. Profil Ayu Ting Ting. Diakses 04 Méi 2015.