Pamaké:Maulanabdulaziz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Photo taken in St. Catherine Tour Sinai, Egypt 2014

Sampurasun! Nepangkeun wasta pun Masulana Abdul Aziz. Pituin ti Purwakarta. Sim kuring kacatet sebagé mahasiswa di Jurusan Bahasa jeung Sastra Arab, Fakultas Bahasa Arab, Universitas Al-Azhar, Kairo, Mesir. Salian ti kagiatan di kampus, sim kuring ogé sok ilu biung di organisasi mahasiswa Jawa Barat nu aya di Kairo, nu namina Keluarga Paguyuban Masyarakat Jawa Barat (KPMJB). Salian ti éta, sim kuring kungsi jadi Duta Bahasa dumasar kana hasil Pasanggiri Pamilihan Duta Bahasa Jawa Barat taun 2013 nu diayakeun ku Balai Bahasa Bandung.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.53 (UTC)