Pamaké:Dena Setiawan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kuring Dena Setiawan

Nepangkeun, Wasta sim kuring Dena Setiawan. Ceuk akteu mah, lahir téh di Cimahi, 18 November 1992. Alhamdulillaah, ari gedéna mah di Bogor. Baheula kungsi ngiluan pasanggiri Sundapedia dina taun 2011. Ayeuna mah badé ngadu nasib dina Wiki Sabanda, susuganan meunang pangalaman anyar.

Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. {{{1}}}
Smiley green alien.svg
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.39 (UTC)

.