Obrolan pamaké:Dena Setiawan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Dena Setiawan ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

~~~~


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 05:59, 17 Séptémber 2011 (UTC)

Re: cek son[édit sumber]

naon ateuh???

Re: cek son[édit sumber]

naon ateuh??? SU17Dini (sawala) 06:52, 17 Séptémber 2011 (UTC)


Wilujeng Sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping Kang Dena, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 06:41, 18 Séptémber 2011 (UTC)

Atur Waktu[édit sumber]

Halo Dena,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:26, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Patroli[édit sumber]

Halo teh Dena,

Saya akan melakukan patroli terhadap artikel-artikel kamu dan aktivitas kamu hingga tanggal 4 Oktober 2011. Berikut adalah hasilnya:

  1. Sejak tanggal 19 September - 4 Oktober 2011, kamu sudah tidak masuk sebanyak 5 kali (25, 29, 1, 2, 4).
  2. Jumlah suntinganmu hingga tanggal 4 Oktober 2011 sebanyak 101 suntingan.

Artikel-artikel:

Artikel terhitung[édit sumber]

  1. Rahwana
  • artikel sudah baik.
  • Penilaian kuantitatif: referensi lima, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.

Artikel tidak terhitung[édit sumber]

  • Ayo kembangkan lagi isinya dan tambah lagi rujukannya agar jadi artikel sempurna ya. :)
  • Penilaian kuantitatif: referensi tiga, interwiki ada, wikifisasi ada, kategori ada, gambar ada.


Sekian hasil patroli saya untuk saat ini. Kamu sudah membuat 1 artikel sempurna. Silahkan membuat lebih banyak lagi artikel sempurnanya agar masuk dalam penilaian kuantitatif maupun kualitatif dan mendapatkan nilai tertinggi. Tetap semangat dan selamat berjuang.


Salam,


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 21:47, 4 Oktober 2011 (UTC)

RE: Pengajuan Artikel[édit sumber]

Halo Dena,

siap akan sya catat dan akan saya lanjutkan ke juri untuk dinilai.


 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 6 Oktober 2011 17.32 (UTC)

Re: Bingung yeuh[édit sumber]

klik ieu anu dijadikeun contoh.  Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 20 Oktober 2011 06.22 (UTC)

Ngaronda[édit sumber]

Halow, Kang Dena. Ieu hasil ngaronda abdi kana kontribusi salira ti kaping 13 Oktober dugi ka 28 Oktober 2011 dina Wikipedia basa Sunda.

  • Salira absen mung sakali, nyaéta kaping 19. Kalebet getol, wilujeng neraskeun.


  • Artikel sempurna
  1. Rahwana
  2. Jatayu
  3. Istana Bogor --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. 'Hapus citakan dipaké-na
  • Artikel taratas: Jumlahna nembe 25, kirang 17 deui.
  1. Terebang --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Tingali rédaksi, lereskeun spasi, parios deui aksara gedé leutik. Jumlah kecap OK.
  2. Tarompét --> Catetan: Gambar, Kategori, Wikifi OK. Teu acan aya interwiki. Jumlah kecap OK.
  3. Gamelan degung --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  4. Goong --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  5. Baladéwa --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  6. Gamelan pélog saléndro --> Catetan: Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK. Teu acan aya interwiki.
  7. Kangsa --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  8. Parikesit --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  9. Bangsing --> Catetan: Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK. Teu acan aya interwiki.
  10. Death note --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  11. Efek Rumah Kaca (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  12. Naif (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK. Hapus Citakan Dipaké!
  13. Muse (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  14. Oasis (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK. Mun tiasa judul-judul laguna aksarana dengdek.
  15. Radiohead (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  16. The Cure (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  17. My Chemical Romance (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  18. Blur (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK. Artikelna kurang genah dibaca, mending pondok tapi wangunna narasi, ti batan panjang tapi mangrupa daptar.
  19. Coldplay (grup musik)--> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  20. Jet (grup musik)--> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  21. The Killers (grup musik)--> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap kurang keneh. Referensi kirang hiji.
  22. Green Day (grup musik)--> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  23. Franz Ferdinand (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap OK.
  24. Arctic Monkeys (grup musik) --> Catetan: Interwiki, Gambar, Kategori, Wikifi OK. Jumlah kecap can 160.

Salam
--Aditia.Gunawan (sawala) 28 Oktober 2011 05.04 (UTC)

saenya hehe[édit sumber]

Diolo nya eta bebelaan dibere duit 2 rebu ewang ckckck hihi lumayan lah aya usaha sakieu oge

Re = Dena[édit sumber]

hehe hilap . . dikau dmana ieu??

SU03Ai (sawala) 10 Nopémber 2011 12.19 (UTC)

Ok[édit sumber]

Muhun ke dicobian dilereskeun :)

SU21Fany (sawala)

sandiasma[édit sumber]

tos digentos,yi... mangga dilajeng! --kandar (sawala) 2 Januari 2012 09.40 (UTC)

Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 28 Nopémber 2014 11.02 (UTC)

Lebet log heula[édit sumber]

Sampurasun, Dena!
Dupi ieu klaim didamel ku Dena? upami leres, kanggo ka payunna langkung sae upami lebet log heula sateu acan nulis dina kaca klaim. Supados katingali dina jujutan panulisanana. --ilhamkang (sawala) 3 Désémber 2014 09.17 (UTC)

Kumaha Damang?[édit sumber]

Duh kamana waé ieu? Nembé nganjang deui ning. Damang Dén? :D
Sing sering-sering atuh ngalongokan wiki Sunda téh pados haneuteun di dieu. Itu deuih hadiah lomba tos tinggarupay. Cag ah, diantos pisan artikel-artikelna A.R Dipusparaga (sawala) 22 Méi 2015 05.34 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Dena,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.24 (UTC)

Kamana waé kang?[édit sumber]

Sampurasun, kang!
Kamana waé kang Dena Setiawan? Meni nembé nonghol?--Yusup_Ramdani  8 Juli 2015 09.30 (UTC)

Tah eta, seUeur teuing semédi... hahahaha... --Dena Setiawan (sawala) 8 Juli 2015 15.36 (UTC)
Ngiringan bukber Wiki Sabanda teu kang étah?--Yusup_Ramdani  8 Juli 2015 15.37 (UTC)
Ngiringan ngiringan.. kabeneran di bdg. lumayan kengeng kaos. haha
Duh hanjakal, ku tebihna nyaéta.--Yusup_Ramdani  8 Juli 2015 15.49 (UTC)
Telepati :D hahahaha... ngke bd aya deui cnah --Dena Setiawan (sawala)
Maksakeun ah ke mah. :D tadi seueuran teu? baraha jalmi?--Yusup_Ramdani  8 Juli 2015 15.54 (UTC)
Lumayan kang, jeung orang2 wikimedia teh jadi aya kana 16an..

Ngaronda: Undak 1[édit sumber]

Sampurasun, Dena!
Ieu mangrupi hasil ngaronda artikel sadérék dina undak 1.

  1. Papantunan - minimal 5 kalimah OK - wikifikasi OK - sumber rujukan OK - interwiki OK
  2. Edgar Allan Poe - minimal 5 kalimah OK - wikifikasi OK - sumber rujukan OK - interwiki OK
  3. Biografi - minimal 5 kalimah OK - wikifikasi OK - sumber rujukan OK - interwiki OK
  4. Leo Tolstoy - minimal 5 kalimah OK - wikifikasi OK - sumber rujukan OK - interwiki OK

Kantun hiji artikel deui supados tiasa lolos undak 1. Mangga geura lengkepan kang! hadiah pulsana méh langsung dikirimkeun. --ilhamkang (sawala) 9 Juli 2015 16.28 (UTC)

eukeur. ahhaha --Dena Setiawan (sawala) 9 Juli 2015 23.12 (UTC)

Ronda Artikel Raynald de Chattilon[édit sumber]

Wilujeng Siang Kang Déna,
Bingah pisan ningal Akang aya deui di Wiki Sunda.. :D
Nyanggakeun ah hasil ronda kana artikel Raynald de Chattilon

  1. Minimal 5 kalimah OK. Mung aya kekecapan anu typo, ku sim kuring tos dilereskeun.
  2. Sumber rujukan OK
  3. Wikifisasi OK
  4. Interwiki OK
  5. Kategori OK, mung sakedik aya nu dirobih ku sim kuring.

Kanggé parobihanana mangga tiasa ditingal di dieu
Sok ah cing sumanget deui ngéditna, ulah seueur teuing semedi.. :D --A.R Dipusparaga (sawala) 10 Juli 2015 07.16 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 1![édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 10 Juli 2015 07.18 (UTC)

Konfirmasi No HP[édit sumber]

Kang Déna kanggé kalancaran pengiriman hadiah undak 1, mangga konfirmasi heula nomer HP Akang nu badé diisi voucer pulsa 50 rébu.
Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 10 Juli 2015 07.22 (UTC)

Ieu yeuh nu ieu nmerna... 085798473784
Oke siap, diantos waé nya pulsana. Nuhun Kang Déna. --A.R Dipusparaga (sawala) 11 Juli 2015 03.30 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Dena Setiawan dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Dena Setiawan kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.08 (UTC)