Lee Min-ho

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lee Min Ho

Lee Min-ho (hangul:이민호) dipikawanoh ogé Min ho, I Minho, Yi Min-ho (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 22 Juni 1987; umur 32 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Goo Joon Pyo di sérial Boys Before Flowers 2009.[1][2] Lee mangrupa anak kadua ti dua sadulur.[1] Lee ogé mangrupa lulusan ti Universitas Konkuk.[1] Nalika leutik, Lee boga cita-cita hayang jadi pamaén sépakbola.[1] Min Ho gaung jeung Starhaus Entertainment.[1] di dinya Min Ho ngajalanan latihan saméméh asup ka dunya ékting.[1] Min Ho mimiti rajin milu casting ti taun 2004.[1] Ti dinya ogé, Min Ho aktif di dunya seni peran.[1] Lian di dunya peran, Min Ho ogé bisa nyanyi.[1] Kacatet, Min Ho geus ngarilis opat singel anu judulna My Everything taun 2009, Extreme taun 2009, Say Yes 2011 jeung Be My Last Love 2011.[1] Jabaning kitu, Min ho ogé dipercaya minangka béntang iklan dina sawatara produk kayaning éléktronik, mobil jeung kadaharan.[1][2] Min Ho ogé pernah dinobatkeun minangka duta UNICEF pikeun kampanyeu merangan panyakit malaria dina taun 2009-2010.[2][2] Lian éta, Min Ho ogé kapilih minangka Duta Jaksa Koréa 2012.[2] Sawatara agén anu ngaronjatkeun ngaranna dina dunya entertainment nyaéta Starhaus Entertainment, IMX Inc. jeung Huayi Brothers.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Wowkeren.com, Profil Lee Min Ho. Diakses 10 Juli 2015.
  2. a b c d e f Profilpedia.com, Profil Lee Min Ho Lengkap. Diakses 10 Juli 2015.
Soekarno.jpg