Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak5

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepas Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Ieu kaca dipaké keur klaim laporan tulisan dina undak 5. Pamilon teu meunang ngarobah format ieu kaca. Klaim tulisan dilaporkeun ku cara nuliskeun (ngedit) ieu kaca kalawan ditambahan data ngaran akun pamilon jeung daptar tulisan (diwikifisasi) sangkan bisa disungsi artikel aslina.


Jirangan 1[édit sumber]

Uchup19[édit sumber]

  1. Anggota Kelompok
  2. Artikel Kelompok
  3. Undakan Anggota
  4. Suntingan Anggota

Sopiyulloh Anwar[édit sumber]

  1. Anggota
  2. Artikel heubeul
  3. Undakan
  4. Kontribusi

Penilaian[édit sumber]

Tabel penilaian artikel pilihan.

Penilaian Républik Rahayat Tiongkok Animasi Skala
Referensi 8 6 1-10
Kategori 7 6 1-10
Interwiki 8 8 1-10
Wikifisasi 8 8 1-10
Ilustrasi 8 8 1-10
Bahasa 7 8 1-10
Orisinalitas 7 8 1-10
Total 53 52 70

Jirangan 2[édit sumber]

Sopiyulloh Anwar[édit sumber]

  1. Anggota
  2. Artikel heubeul
    • artikel 1 (diajukeun pikeun diajén)
    • artikel 2
  3. Undakan

Pamilon 2[édit sumber]