Pamaké:Andi gita lesmana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Simkuring Andi Gita Lesmana. Nganjrek di Bandung. Karesep ngagambar.


Team Barnstar.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. Wilujeng Kang Andi gita lesmana, sadérék parantos mantosan Kang Sopianwar dina ngagarap tugas undak 5 pasanggiri Wiki Sabanda. Mugia tiasa teras masihan kontribusi sareng bantosan ka para pamaké nu sanésna. Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.39 (UTC)


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.31 (UTC)

.