Pamaké:Sopianwar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Assalamu'alaikum....

Sampurasun...!!!

simkuring nuju ngoprek kelinci

tepangkeun, nami abdi Sopiyulloh Anwar ti Cianjur. nyaeta di Kampung Baros, Karang Tengah. abdi lulusan ti SMK Negeri Pertanian Pembangunan Cianjur,bareto mah namina SPMA. ayeuna masih keneh nungtut elmu di PDD Politeknik Negeri Lampung, nyandak jurusan Teknologi Pangan. etage mung dugika D1.

abdi diwedalkeun di Cianjur, 26 Agustus 1995. kawitnamah salirateh montok ayeunamah jadi kos kieu. resep pisan kana aamengan, ngan sanes ka kota, paling ka leuweung jeung kebon. resep oge iinguan, komo nu tiasa diheureykeun mah.

Obrolan Pamaké:Sopianwar

Barnstar of Diligence.png BéntangWiki Getol
BéntangWiki Getol dilélér ka pamaké anu miboga kombinasi kontribusi sacara getol dina panalungtikan nu luar biasa, katalitian sarta layanan komunitas. Wilujeng, Sopianwar! sadérék klintang getol dina masihan kontribusi kana Wikipédia Basa Sunda. Mugia sanés ngan saukur dina pasanggiri hungkul nya. ilhamkang (sawala) 7 Agustus 2015 00.23 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Kang Sopi! sadérék parantos janten pinunjul dua dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 107 artikel sampurna & pondok dina téma biologi jeung pangaweruh umum, skor ahir 89,85. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.43 (UTC)


Udagan[édit | édit sumber]

  1. Titanium (anggeus)
  2. Kuningan (logam)
  3. Uranium (anggeus)
  4. Argon {ok}
  5. Habitat (anggeus)
  6. Lonjong
  7. Artifak (ok)
  8. Zigot
  9. Alokasia
  10. Boéh
  11. Narkolépsi
  12. Okulasi
  13. Sirung
  14. Zoologi(ok)
  15. Ovivar
  16. Asang
  17. Burisrawa
  18. Taksonomi
  19. Tuur
  20. Barbarika
  21. Tonggong
  22. Bitis
  23. Pingping
  24. Sendi
  25. Albumin
  26. kertawarma
  27. Perang
  28. Lénsa
  29. Wirata
  30. Babruwahana
  31. Ordo (Biologi)
  32. Ngapung
  33. Jangjang
  34. Jarasanda
  35. Aswatama
  36. Amba
  37. Tunggeu