Perang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Perang mangrupa hiji kaayaan mumusuhan antara dua nagara (bangsa, agama, suku, jeung sajabana) di mana kadua nagara aya dina hiji kaayaan nu tangtu.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Perang (diakses ping 9 November 2015)


Nulis.jpg