Burisrawa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Rupa Wayang Kulit Burisrawa

Burisrawa mangrupa salah sahiji inohong dina wiracarita Mahabarata.[1] Manéhna mangrupa budak kaopat ti Prabu Salya, Raja Madraka jeung dewi satyawati, putri Raksasa Bagaspati. [1] Manéhna magrupa hiji-hijina anu boga beungeut sétan.[1] Manéhna kasar tapi teu ilahar kitu, bari boloho, kuat jeug ambisius. Burisrawa bogoh ka Subadra, pamajikan Arjuna.[1] Burisrawa sok nyoba pukeun naklukkeun manéhna.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Burisrawa (diakses 27 November 2015)


Nulis.jpg