Taksonomi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Taksonomi mangrupa aturan pangelompokan atawa panggolongan dumasar tingkat atawa hiérarki nu tangtu. Boh pangelompokkan mahluk hirup, atawa panggolongan anu séjén.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Taksonomi (diakses 24 November 2015)