Sirung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Hippophae rhamnoides bud.jpg

Sirung dihartikeun salaku tutuwuhan ngora anu karak bijil (tina tunggul, kélék daun, buku batang, batang kai nu dituar, jeung sajabana).[1] Sirung mangrupa sabagian tina awak tutuwuhan, anu mekar jadi kembang atawa daun.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Tunas (diaksés ping 1 Désémber 2015)
  2. (en)Bud Definition (diaksés 1 Désémber 2015)


Nulis.jpg