Sirung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hippophae rhamnoides bud.jpg

Sirung dihartikeun salaku tutuwuhan ngora anu karak bijil (tina tunggul, kélék daun, buku batang, batang kai nu dituar, jeung sajabana).[1] Sirung mangrupa sabagian tina awak tutuwuhan, anu mekar jadi kembang atawa daun.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Tunas (diaksés ping 1 Désémber 2015)
  2. (en)Bud Definition (diaksés 1 Désémber 2015)


Nulis.jpg