Lompat ke isi

Sirung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Sirung dihartikeun salaku tutuwuhan ngora anu karak bijil (tina tunggul, kélék daun, buku batang, batang kai nu dituar, jeung sajabana).[1] Sirung mangrupa sabagian tina awak tutuwuhan, anu mekar jadi kembang atawa daun.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Tunas (diaksés ping 1 Désémber 2015)
  2. (en)Bud Definition (diaksés 1 Désémber 2015)