Sirung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Hippophae rhamnoides bud.jpg

Sirung dihartikeun salaku tutuwuhan ngora anu karak bijil (tina tunggul, kélék daun, buku batang, batang kai nu dituar, jeung sajabana).[1] Sirung mangrupa sabagian tina awak tutuwuhan, anu mekar jadi kembang atawa daun.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Tunas (diaksés ping 1 Désémber 2015)
  2. (en)Bud Definition (diaksés 1 Désémber 2015)


Nulis.jpg