Kertawarma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kertawarma (Sansekerta: कृतवर्म; Kṛtavarmā) mangrupa salah sahiji inohong dina wiracarita Mahabarata.[1] Manéhna mangrupa golongan Wresni atawa Yadawa nu aya di pihak Kurawa dina perang Baratayuda.[1] Dina vérsi pawayangan Jawa, Kertawarma lain hungkul mihak ka Kurawa, malahan anggota Kurawa asli.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c (id)Kertawarma (diaksaes ping 12 November 2015)


Nulis.jpg