Ordo (Biologi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Ordo mangrupa hiji bagian klasifikasi Biologi anu leuwih handap tina kelas jeung leuwih luhur ti batan Famili.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Arti Ordo (diakses ping 9 November 2015)


Nulis.jpg