Tonggong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Tonggong Lauk

Tonggong dihartikeun minangka bagian tukang awak (manusa atawa sato) tina beuheung nepi ka tulang buntut.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Punggung (diakses ping 14 November 2015)


Nulis.jpg