Beuheung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beuheung saurang awéwé

Beuheung atawa tenggek (basa hormat) nyaéta bagian anu ngahubungkeun sirah jeung awak. Dina sababaraha sasatoan, beuheungna bisa tumuwuh panjang, misalna dina jarapah. Di jero beuheung aya saluran-saluran parénghapan jeung digéstiva. Dina beuheung manusa lalaki, umumna aya hiji bagian anu disebut jakun.

Skull Icon (Noun Project).svg