Tenggek

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Beuheung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tenggek saurang awéwé

Tenggek atanapi Beuheung nyaéta bagian anu ngubungkeun mastaka jeung awak. Dina sababaraha sasatoan, beuheungna bisa tumuwuh panjang, misalna dina jarapah. Di jero beuheung aya saluran-saluran panapasan jeung digéstiva. Dina tenggek manusa lalaki, umumna aya hiji bagian anu disebut jakun.


Gray188.png